Avatar, 18 December 2009

Satt och kollade runt lite på de kommande filmerna och fastnade för den här, Avatar. Den verkar bra och sen är det samma person som har gjort Titanic som gjort denna, så då måste man ju se den ;) Plus att det är en "fantasi" film :D



Någon mer som är sugen att se den? :)

loggo

Lördag = Kalas!

Godmorgon på er! Idag gick man sova till 11, skönt ^^ Men snart börjar skolan igen :( har ingen större lust med det vill hellre stanna hemma eller jobba så man får lite pengar att röra sig med! Det hade inte varit fel ;)

Ska snart börja göra mig i ordning, måla naglarna och duscha innan kalaset som börjar vid 5. Måste även börja skriva på mina två uppgifter som ska vara inlämnade på måndag :o de hade jag helt glömt bort! Så jag har lite att göra, dock inget roligt men måste man så måste man.

Men nu ska jag ta å äta lite sen blir det in i duschen :) Hörs sen!


loggo

 


Ojoj !

Dålig uppdatering, det har varit mycket idag :) Men tänkte berätta lite till om igår först ^^ Vi var iväg till färgestaden en sväng för att jag skulle få shoppa som jag inte fick i onsdas :D Så här är det jag handlade :)




Sen var det lite till som jag köpte ^^

Idag så har jag hjälpt mamma ännu engång med löven :) De gick väldigt bra ^^ Sen stack vi en sväng till banken för att göra lite ärenden :) Vi handlade och åkte sedan hem.
Har kollat på idol med :) Tyckte ni att rätt person åkte hem? Det tycker inte jag ! Men de va ingen av dem två som jag ville skicka ut utan jag tycker att Rabih skulle ha åkt hem ikväll, han sjöng inte i takt ikväll !!!!!! Det störde mig väldigt mycket faktiskt, men sen så är han nog en "flickidol" med, lite synd dock. Men smaken är som baken, delad. Som tur är kanske :) Imorgon blir det att packa lite skulle jag tro, och göra sig fin för 40-års kalaset! Ska bli roligt :)

loggo







Rosabandetgalan!

Nej nu måste jag skynda mig iväg till tvn :O Ska/såg ni med galan? :)

loggo

 


Pyssel !

Kunde inte sortera all pärlor p.g.a små små kryp ! :o Men hade de som jag sorterade igår :)



loggo









Sovmorgon <3

Ja idag fick man allt sova ut :) När jag tittade på min klocka så var den 12.15, skönt tänkte jag meeen sen kom jag på att jag inte ställt om den klockan ännu (till vintertid, fy skäms Jenny ^^). Men det var ändå en skön sovmorgon ^^

Har hjälpt mamma lite med affisch blad, hon är nyutbildad fotspecialist nu för tiden ;) Så hon ska öppna eget nu :) Ännu gör hon bara hembesök men snart kanske hon har fått sig en lokal att vara i, det ska bli roligt för henne. Sen är det inte dumt att få gratis fotvård om man behöver :)

Men nu ska jag ta och fortsätta med att sortera mina pärlor, sen kanske det blir att pärla lite :) Hittade en jättesöt lite cupcake på någons blogg (förlåt kommer inte ihåg vilken :( ) Som jag tänkte göra :)

loggo

 


Inte min dag idag!

Jaha då är även denna dagen avslutad, den blev inte riktigt som jag hade hoppats men det får väll gå ändå :)

Idag stack jag, mamma och min lillebror Jonas (som blev 15 idag ^^) in till Kalmar för lite ärenden. Men först så var vi hos farfars grav och satt dit denna hjärtformade krans samt en lykta. Det ser lite tomt ut tycker jag men det blev ändå fint :)



Sen stack vi då till Kalmar, min lillebror skulle skriva upp för mopedkortet. Vilket man nu för tiden ska göra på vägvärket, som jag tycker är en dum ide! De proven de har där är ju jättesvåra ! För mig tog det 4 gånger innan jag klarade mitt körkort (på 4:de gången blev jag godkänd) och nu ska de då göra samma sak med de som sk ha mopedkort. Det kostar lika mycket som att göra körkortsprovet (250 i kalmar) + kursen som kostar runt 3-4000kr, sen kanske man inte klarar provet på första försöket. Nej så jobbigt ska det inte vara att skaffa mopedkort tycker jag iallafall. Vad tycker ni? Min lillebror klarade det inte idag tyvärr, han fick 47 poäng och man är tvungen att ha 52, men det är bara att ta nya tag å hoppas på nästa gång helt enkelt.

Efter det så skulle vi äta på Burger King, jag säger då de aldrig igen, ALDRIG! Det kändes som om jag fick ett helt salladshuvud i min burgare, all sallad låt på ett ställe ihop pressat :S
Inte gott! Nej nästa gång blir det donkan, punkt slut :D

Sen bar det av till det nya modehuset i Kalmar vid Ikea och allt, jag tyckte att de skulle bli jättekul att få inskaffa sig nya kläder och saker. Men ickenicke! Det blev att vi bara var där en stund då min bror var trött på att gå runt, så de slutade med att jag gick därifrån tomhänt, inte min dag idag :( Jag som hade längtat så dant! Men ska försöka komma in på fredag kanske, ta mammas bil å åka själv eller med mamma om hon är snäll ;)


Och ny så har jag suttit och sorterat lite av mina gammla pärlor här hemma (fick för mig att pärla helt plötsligt^^) Men jag tröttnade lite på det eftersom det var en hel del kvar när man kollade i spannet, men som ni ser så har jag en hel del kvaar att sortera så nu vet ni vad jag kommer att sysla med imorgon ;)


loggo







Hipphipp hurra!

Godmorgon! Idag blev det att gå upp vid 9 (en aning tidigt för höstlov, tycker ni inte?c;) för att sjunga för min lillebror som idag fyller 15 år! GrattisGrattis till honom :)

Men nu tjatar mamma på mig att äta, vi ska nämligen in till det nya modehuset i kalmar :D och sen måste jag fixa till mig lite med ;) Vem vet man kanske stor shoppar? ^^


loggo

Hemma igen

Nu var man äntligen hemma igen! Var borta i stan då mamma och jag skulle göra lite ärenden, vi köpte en jättefin krans(om det nu kan heta det) i form av ett hjära med en ros på som vi ska lägga på farfars grav i morgon. Sen var vi och handlade lite och besökte min mosters nya butik, en scrapbook affär på Öland. Lite rörigt men snart blir nog allt fint där inne :)

Sitter även nu och kollar på alla dessa söta smycken, inte bra detta. Men ska in på en tripp till kalmar i morgon och kolla lite om man hittar något fint ^^

Men nu är det dags att sätta sig vid tvn, då jag ska se plastikkirurgerna (man får passa på nu när man är hemma med alla dessa kanaler^^) och sedan House ^^ Det är nog bäst att sova tidigt ikväll med då min bror fyller år i morgon! :) Sen får man ju inte vara allt för trött när man ska shoppa! ;)





loggo








Smycken, mums!

Var ute för en stund sen och hjälpte mamma med löven, vi kunde inte göra det i morse p.g.a dåligt väder. Men senare blev det lite bättre och just när vi var färdiga så kom det lite halvdåligt väder igen! Grått och uch, bättre att snön kommer tycker jag :D


Sitter just nu och kollar på lite smycken, dessa är mina favoriter och som jag så himmla mycket skulle vilja ha! Men det kanske är ett dåligt tillfälle att skaffa sig då man snart ska börja tänka på julklappar och dessutom tänker köpa bil! Så just nu känns det inte kul, men om man är riktigt snäll kanske man kan få lite presentkort i julklapp ;)
Hoppas, hoppas, hoppas!

Tryck här för att komma till hemsidan jag kollade på!


loggo

Godmorgon!

Uch tidigt idag för min del! Men nu har jag äntligen fått i mig lite frukost som bestod utav lättfil (Blåbär/Hallon), flingor och äpple! Mycket gott faktiskt, om jag ska vara ärlig så äter jag bara den här typen av mat när jag är hemma hos mamma och pappa. Annars brukar jag hällre sova en stund än att äta frukost innan skolan, kanske inte det bästa men ska försöka ändra på det. Någon gång ;)

Har suttit och funderat på vilka utav skolkorten man ska ha med, man blir ju TOKIG på att! Jag har ingen aning om vad jag ska ta, om man ska ta klasskortet eller vänta tills hela katalogen kommer? Sen så har man ju lite press på sig med då jag måste bestämma mig idag (det måste skickas iväg i morgon). Ni som med går i skolan angående klasskorten, hur ska ni göra?

Nej nu är det dags att gå ut och hjälpa mamma med löven! I'll be back!

loggo


Måndag

Nu har måndagen sprungit förbi, så vad har jag gjort idag då? Egentligen inte så himmla mycket!
Jag har mest suttit här vid datorn och pillat lite, kollat på tv och spelat mitt kära tvspel Wii.
Nu när det är höstlov så blir det lätt så för mig, kanske för er med? Men det är inget fel med de tycker jag, det kan vara skönt det med. :)

Men nu är det dags att ta lite å äta, för min del blir det O'boy och valnötsbröd med kasler och rödbetssallad.

Mums !


I morgon blir det att gå upp lite tidigare då jag ska hjälpa mamma med att kratta upp alla löv som fallit ner, lite små jobbigt men det är sånt man måste göra :) Ha det bra!


loggo







Ny blogg !

Så, nu har jag gjort iordning min nya blogg. Det tog lite tid med färgerna, är inte riktigt nöjd men de får duga tills jag blivit lite bättre på Designen.

Jag som inte är få himmla duktig på HTML-koder så tar det sig en lite stund ;) För er som är lika duktiga som jag, som inte vet vad alla färgerskoder är så har jag två hemsidor (som jag använde mig nyss utav) Finns inte riktigt alla färger men det finns lite att välja på iallafall.

http://www.html-color-names.com/

http://www.w3schools.com/html/html_colornames.asp

Hoppas att ni som är i behov av detta får lite hjälp :)

Har ni någon superdupersida som ni skulle vilja dela med er utav? Låt oss höra! :)


loggo







RSS 2.0